Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FUNDA KARAYEL

'Yok artık!' dedirten olaylar silsilesi

Merakla beklenen sonbahar komedisi 'Yok Artık!' nihayet izleyiciyle buluştu.
Film, taksici 'Fikret'in İstanbul trafiğinde karşılaştığı enteresan ve komik olayları beyazperdeye taşıyor.
İnandırıcı karakterleriyle öne çıkan yapım, hepimizin hayatında yaşadığı komik olayları anlatan eğlenceli bir film.

'KOMEDİ GİBİ KOMEDİ'
Filmin hem yapımcılarından, hem oyuncularından biri olan Şebnem Bozoklu; herkesin 'Yok Artık!' tarzında bir komedi izlemek istediğini söyleyip "Komedi gibi komedi yaptık" diyor. Böyle sağlam bir kadroyu bir araya getirmek gerçekten zor. Ehliyet almaya çalışan 'Asuman' hikayesinde karşımıza çıkan Şebnem Bozoklu, kahkaha sınırlarını gerçekten zorluyor. İki aşk arasında kalan 'Faruk' hikayesiyle karşımıza çıkan Serkan Keskin ise inanılmaz bir performans sergilemiş. 'Yok Artık'' hikayeden çok oyunculukların dikkat çektiği bir film.

KÖSTENDİL TAKSİCİ ROLÜNDE
Filmdeki bütün hikayeleri, taksici 'Fikret'i canlandıran Erkan Kolçak Köstendil'in gözünden izliyoruz. Taksici samimi ve eğlenceli bir karakter; filmin sonunda da izleyiciye büyük bir sürprizi var.
Köstendil'in başarısı oyunculuğuyla da bitmiyor; filmin müzikleri de ona ait.
Yapımcı Caner Özyurtlu'nun anlatımıyla 'Yok Artık!', sinemadan çıktığınızda kendinizi iyi hissedeceğiniz, seyre değer bir yapım.
İyi seyirler...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA